UNDERSÖKNING
Vi söker dig som är förälder till barn med sängvätningsproblem på natten. Svaren är anonyma och kommer att användas för att öka kunskapen om enures.
Du kan avsluta din prenumeration när som helst genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet. Läs mer om Netdoktors personuppgiftspolicy här
Periodiskt febersyndrom kännetecknas av regelbundna feberepisoder under en längre tid.
Det förekommer många råd om hur man ska undvika allergier, men det kan vara svårt att sålla mellan alla tips och veta vad som är sant och inte.
En person med Downs syndrom har en extra kromosom 21, vilket gör att personen har tre uppsättningar av kromosom 21 istället för två.
Hälta hos barn har oftast en ofarlig orsak, men i vissa fall kan det behövas snabb behandling.
Så kallad vinterkräksjuka orsakas av calicivirus som ger häftiga kräkningar och diarré. Vinterkräksjukan är extremt smittsamt men det går att undvika att bli smittad genom att hålla god hand- och livsmedelshygien.
Mässling är en av de mest smittsamma virussjukdomar man känner till. Den orsakas av ett virus som kallas morbillivirus. Mässling räknas som en av de mest obehagliga och farliga av de barnsjukdomar som ger utslag, på grund av de komplikationer som kan drabba barnet.
Allergisk snuva (hösnuva) är en överkänslighetsreaktion mot luftburna ämnen, som drabbar de övre luftvägarna (näsa, bihålor, strupen och även ögonen).
Intellektuell funktionsnedsättning, även kallat psykisk utvecklingsstörning, finns hos cirka en procent. Vanligast är lindrig intellektuell funktionsnedsättning.
Akuta magsmärtor hos barn kan ha flera orsaker. Hos små barn kan bland annat öroninflammation vara orsaken.
Svullna lymfkörtlar behöver oftast ingen behandling. Det är ett tecken på att kroppens immunförsvar fungerar.
Infantilt hemangiom finns redan från födseln eller blir synligt under de första veckorna efter födseln.
Håll dig uppdaterad! Ange din e-postadress och få Netdoktors nyhetsbrev kostnadsfritt två gånger i veckan »
Här kan du delta i undersökningar och kliniska studier. Var med och driv forskningen framåt! Läs mer här »