Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Information

Om Netdoktor

Netdoktor.se är Sveriges ledande hälsoportal. Det senaste åren har trafiksiffrorna fördubblats och ligger nu på över två miljoner besök varje månad.


Publicerad den: 2009-03-06 Uppdaterad den: 2022-10-21

Netdoktors mål är att förbättra folkhälsan genom hälsoupplysning och medicinsk information i ett språk som alla kan förstå. På så sätt medverkar Netdoktor till att utjämna kunskapsklyftan mellan läkare och befolkning.

Mer än 100 framstående svenska läkare, specialister och andra medicinska experter skriver, redigerar och uppdaterar innehållet på Netdoktor.se samt svarar på frågor från användare i brevlådorna online.

Samtliga tjänster på Netdoktor är utarbetade av ett redaktionellt team med läkare, specialister, journalister och webbutvecklare. Det redaktionella materialet är under oberoende kontroll av Netdoktor och dess medicinska experter.

Netdoktor.se är en tjänst som är gratis för användaren, dock kan specifika tjänster vara avgiftsbelagda. Verksamheten finansieras huvudsakligen genom att sponsorer och annonser syns på Netdoktors sidor. Viktigt att påpeka är att redaktionell innehåll är helt oberoende och att sponsorer och annonsköpare inte kan påverka innehållet i texter eller annat material.

Bonnier  Healthcare Sweden AB driver också NetdoktorPro.se - ett medicinsk verktyg för läkare »  som bygger på en vision att skapa en svensk internetresurs av högsta medicinska kvalitet, där senaste medicinska kunskapen är tillgänglig för alla läkare.

Netdoktor är ett varumärke inom Bonnier Healthcare.

Adress: 

Bonnier Healthcare Sweden AB 
Gjörwellsgatan 30

112 60 Stockholm
Mejla redaktionen: redaktionen@netdoktor.se

Vi som arbetar på Netdoktor.se


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.