Attraktiva män har högre årslön är mindre attraktiva
Enligt studien genomförd 2009 hade ”snyggingen” nästan 65 procent mer i årslön. Oattraktiva män tjänar runt 26 procent mindre än snittmannen, medan motsvarande tal för män som bedömdes vara snyggare än snittet hamnade på 22 procent.
Trygghet i en klocka
BellPal är klockan med ett mobilt trygghetslarm som automatiskt meddelar nära och kära om användaren ramlar eller något oplanerat händer. Svensk innovation förpackad i en helt vanlig klocka.
-
Urinvägsinfektion (UVI)
Urinvägsinfektion (UVI) kallas även för blåskatarr och innebär en infektion i urinblåsan. De vanligaste symtomen på UVI är sveda när man kissar och tätare behov av att kissa. Här får du tips och råd om hur du blir av med urinvägsinfektioner.
-
Penis- och blåstömningsbesvär - här svarar urologen på läsarnas frågor
Vad ska man göra om man fått impotensproblem på grund av depression och antidepressiva läkemedel? Och är det farligt att inte kunna tömma blåsan ordentligt? Här svarar urologen Jonas Richthoff på läsarnas frågor om urologiska besvär.
3 Kommentarer -
7 vanliga frågor om testosteronbrist hos män
Vem drabbas av testosteronbrist, vilka är symtomen och hur vanligt är det? Här svarar Mikael Lehtihet, docent och överläkare vid medicinkliniken på Capio S:t Görans sjukhus, på sju vanliga frågor om testosteronbrist.
6 Kommentarer -
Testosteronbrist? Testa dig och få råd
Vill du få gratis råd, stöd och test som visar om du har testosteronbrist? Då ska du kontakta sjuksköterskan Barbro Jansson.
7 Kommentarer -
6 vanliga frågor om Peyronies sjukdom (krokig penis)
Krokig penis (Peyronies sjukdom) är en relativt vanlig sjukdom. Exakt hur många män som är drabbade i Sverige vet man inte riktigt, men risken att utveckla sjukdomen någon gång i livet anses ligga runt fem procent. Här är sex vanliga frågor och svar om sjukdomen.
-
Testosteronbrist
Testosteronbrist är ovanligt, men ökar i förekomst med åldern. Cirka 0,5 procent av alla män, oavsett ålder, har brist på testosteron. Efter 60 års ålder har cirka 20 procent låga testosteronvärden.
-
Så vet du att du har Peyronies sjukdom (krokig penis)
Har du en böjd penis och har svårt att genomföra ett samlag på grund av smärta? Då kan du ha drabbats av Peyronies sjukdom.
1 Kommentarer -
Fem frågor om sex och krokig penis (Peyronies sjukdom)
Om man har drabbats av Peyronies sjukdom har en förhårdnad bildats i en svällkropp i penis, detta kan i sin tur leda till en krökning och smärta vid erektion. Penetrationssex kan därför vara svårt att genomföra, men inget som man ska oro sig för enligt Jonas Richthoff, ...
Kommentera denna artikel
Inga har kommenterat på denna sida ännu