Medlem

wilhelm1

  • Region Skåne
  • Medlem sedan: 2006-03-01

Man 75 år.

Haft Bechterews sedan 25 års åldern. Följer internationellt forskn. om naturmedel. Svarar på frågor i www.aktivsyn.se

Uppvuxen i Malmös första / största häloskostaffär. 60 års erfarenheter av naturmedel alla slag.

Sedan 2012 fått KOL2, efter 55 års rökande. För att minska bildandet av slem tar jag en kapsel Klarin perfekt dagligen vilken är mycket antiinflammatoriskt och både slem och hostan försvann igen. Därtill en dos Spiriva varje morgon och klarar mig mycket bra med dessa.

Slutade röka med hjälp av  ett elektroniskt sugmunstycke som avger en ånga med nikotin i. Smakar som om man rökte. Har nu gått ned från 24mg, till 12 mg, nästa köp blir det 6 mg så jag får en långsam avvänjning.

Köper det även  på nätet från England t. 1/3 av priset här i Svereige. Även Klarin perfekt finns på nätet. Googla på den. Till alla som frågat mig om Topinulin aktiv så hittar ni mycket information på nätet. Den finns också på Sannashsop.se  ( Sanna Ehdin immunolog PhD.) Jag får varje vecka något tackbrev för mitt tips från folk med allt från IBS till Crohns, diabetiker och bantare. Den avgfitar och återställer tarmfloran nere i grovtarmen.

Har man verkliga svåra problem med sin grovtarm så förstärker man effekterna av varandra med Klarin Perfekt och Topinulin aktiv. Många som gått in i väggen har lyckats väldigt bra på ett par månader efter årslånga problem utan hjälp.

Info@aktivsyn.se  där får ni svar av mig på alla eventuella frågor.

 TIPS: Man ska äta medelhavskost, men det gör vi inte. De nyttiga näringsämnena finns samlade i en enda kapsel till frukost med koncentrerade mängder Den heter Klarin Perfekt. Min biologiska ålder är 43 år, den faktiska åldern 75 år. Det uppmättes nyligen vid en arteriografi undersökning. Läkaren häpnade, hade aldrig sett en sådan skillnad förr. 

 http://www.pusha.se/min-alder-75-ar-biologisk-alder-43-ar-las-mer