Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.

Expertchatt om cancerbehandlingar

En av tre svenskar drabbas av cancer under sin livstid och antalet ökar enligt en ny rapport från Cancerfonden. I dag botas fler än hälften som får en cancerdiagnos. Det finns ett flertal olika cancerbehandlingar och ofta kompletterar dessa varandra när sjukdomen ska behandlas.

D0C061E2 91E3 41C2 A087 67D824C7D69B
Publicerad den: 2013-03-25

Annons

– I framtiden kommer vi att se ännu mer av att olika cancerbehandlingar kombineras, snarare än att en ensam behandlingsform helt kommer att ta över. Vi behöver lära oss mer av hur sådana kombinationer kan skräddarsys för de olika cancersjukdomarna och i förlängningen för den enskilda patienten, säger Magnus Bäcklund, onkolog och överläkare på ASIH Långbro Park samt forskare vid Karolinska Institutet.

 På tisdag, den 26 mars, klockan 13.00-13.45,  har Netdoktors besökare chansen att ställa sina frågor om cancerbehandling till Magnus Bäcklund. Man kan redan nu skicka in sina frågor om till exempel illamående vid cytostatikabehandling, håravfall vid strålbehandling eller något annat som man vill ha svar på gällande behandling av cancer.

Ställ en fråga genom att klicka här!

Annons
Annons
Annons
Annons

Läsarfråga: Jag har ett PSA-värde på 13, är det för högt? Läs svaret här från Lars J Norlén, docent i urologi »

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.

Inga har kommenterat på denna sida ännu


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.