Forum Övervikt & följdsjukdomar


Forumtråd: Viktminskningskur

Vilken viktminsknings metod tycker ni är bäst?? äter inte kött och kan inte få någon bra kläm på alla dessa vitminskningsmetoder för de utgår från att man äter kött.. har ni något bra förslag?? Tack

ja du... haha hade jag vetat det hade jag inte varit med här nu :P "ät som en höns och skit som en elefant" är ett konststycke man kan prova kanske?


Jag gick ner 10 kg på en vecka med Cambridge kuren. Men ju større man ær mer går man ner


Kan inte uttala mig om netdoktorns matlåda, är inte så insatt. Viktktväktarnas metod däremot vet jag fungerar lika bra utan kött som med. Till och med lite bättre vegetariskt för det blir ofta mera mat till samma pointsvärde.


En sund och långsiktig viktminskning! Vill du gå ner snabbare rekommenderar jag att du tar bort bröd, kvällsfika och äter soppa till lunch.. Annars som vanligt. Och inget småätande, dock mellanmål. Lite beroende på hur mycket du vill gå ner och vad du äter idag, samt dina matvanor idag.


Jag gillar inte alla de där viktminskningskurerna som lovar guld och gröna skogar. Är något för bra för att vara sant så tror jag också att det är så. ) Jag har användt mig av viktväktarna en del - gick med och lärde mig räkna poängen och sen struntade jag i att gå dit helt enkelt. Det har underlättat för mig för det är ju ett enkelt sätt att räkna kalorier. Att hålla på och utesluta kolhydrater eller fett eller proteiner eller inte äta normal mat utan massa soppor och drycker och bars är inget som attraherar mig det minsta. Jag tror på det enkla - som också kanske låter krångligt och "jobbigt" i folks öron. Nämligen: 1. Normal mat i bra mängd, frukost lunch och middag. 2. Motion. Man måste helt enkelt se till att man gör av med mer energi än man tar in. (därav funkar det att räkna kalorier eller viktväktarpoäng) Så mitt bästa råd är: köp ett par bra promenadskor och gå ut och gå varje dag istället för att lägga pengar på kurer och kurser och sånt. Och lägg mer tid på att röra på dig och köpa vettig mat och frukt istället för att läsa tusen artiklar med nya fantastiska metoder och folk som påstår att de har gått ned "40 kg på tre veckor" eller liknande. Och för att få motivation kan man hänga här! :) Gratis och bra! Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons