Forum Övervikt och följdsjukdomar


Kan inte gå!

Vad göra när knän fötter och rygg inte vill vara med på långa promenader längre? Ingen simbassäng om jag inte kan tänka mig åka 4 mil t/r. Med Tåg och sedan gå till badhuset. Det är inte jag som är negativ, har alltid lyckats tackla övervikt o depressioner men inte nu längre tack vare värk. Läste om Artrosskolan för just träning av knän. Det tog ett halvår innan den personen blev så bra att han kunde börja träna igen. Så det är bara att börja i den änden och hoppas att det hjälper mig med.

Svarat dig i direkt mailen. Kram


Jag kan inte heller gå pga artros i knän, men cykla kan jag. Började försiktigt hos sjukgymnast, med nästan ingen belastning alls och nu kan jag cykla normalt. Jag styrketränar också 2 ggr i veckan, men det kanske inte är ngt alternativ för dig?


Vet hur det är... fick min diagnos äntligen efter nästan 2 års konstant värk i fötter, händer och ländrygg mm.. min psoriasis har gått ner i mina leder så alla mina senor i kropppen är inflammerade. Nu mår jag bättre då jag fått metotrexate teva tbl och äter 6st / vecka - inte kul men vad göra? Det är inte nödvändigtvis så att man har psoriasis fläckar när man har psoriasisartris. har du kollat dina ömma leder hos en reumatolog? Om inte ordna med en remiss dit. Jag förstår dig jag var tjutfärdig bara av att gå mellan soffan å badrummet.... tappa inte lusten... blir du sugen på nått onyttigt ta en frukt - det försöker jag med ibalnd blir det lite sne steg - det erkänner jag. ERB


Har du provat äta Kokosfett och köpa GLA fettsyror ? Det har hjälpt flera med psoreasis. Mvh SR

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons