Forum Övervikt & följdsjukdomar


Forumtråd: Föräldrar

Är en överviktig tjej som har ca 10 kg övervikt. När jag hade min far hemma på fika så passade jag på att bjuda på en bit tårta som blev över från dagen innan. Pappa och hans fru tog inget men jag tog en pyttebit och får då höra hur fruktansvärt dålig karaktär jag har. Men herre gud jag äter ju knappt någonting alls om dagarna. Gissa om jag umgås med dom mera. Mitt x väger typ 140 kg och jag 70 och farsan tycker att vi e lika tjocka..? Skaffa glasögon.

Ja nästa gång ska han få fullkornsskorpor. Tack för tipset. Jag har ju kämpat med övervikten sedan december och har antagligen ätit alldeles för lite så kroppen ställde in sig på svält istället, men det fattar inte min far. Han tror att det bara är att äta mindre men det funkar inte om man vill gå ner i vikt. Kör på med camebridgekuren nu och har tappat 5 kilo på 17 dagar trots att jag ätit lite middag ibland.


70 kg tycker inte jag låter så mycket, ska vi byta jag har 104 kg att erbjuda!!! Knalla ut å hacka loss en barkbit å bjussa pärona på när de e fikasugna nästa gång. Släkten e bekant värst! Skit i dom. Kram påréj!


Åh, så klumpig din pappa var! Jisses amalia! Och 10 kilo ÄR faktiskt inte så mycket som det låter. Ta det lugnt med Cambridge och var rädd om dig. Det är svårt att inte bli ledsen när någon man älskar säger klumpiga kommentarer men försök slå bort dem. Det är klart orättvis kritik från hans sida.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons