Forum Manlig hälsa


Forumtråd: Spänningar och värk

Hej! Ska nu försöka förklara detta så bra som möjligt. Jag är en 31 årig man. Jag har den senaste tiden fått en konstigt känsla i armar och ben. Lite värk, ungefär som mjölksyra som ibland kan komma vid minsta ansträngning. Det hela började med nån form av spänningshuvudvärk som främst sitter i bakhuvud/nacke, just nacken kan kännas väldigt stel ibland. 

Detta går i perioder, kan gå veckor utan att jag känner något i huvudet/nacken. benen känns dock ofta lite tunga när inte värken är så påtaglig. Upplevde det framförallt väldigt jobbigt att cykla då kraften i benen tog slut snabbt pga mjölksyra, detta har dock också blivit bättre den senaste tiden och även fast jag känner lite trötthet i benen kan jag cykla i stort sett obehindrat.

Jag är hjärttrsnsplanterad sedan fem år, varje årskontroll har sett bra ut, har pratat med mon hjärtläkare och jag ska in och göra ett arbets ekg, blodtryck var inget att anmärka på. 

Har funderat mycket över liver och döden det sista, kanske är jag stressad/nedstämd. Har som sagt ingen smärta i nacken/huvud, bara spänningar.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons