Forum Manlig hälsa


Penis böjer sig, gör ont!

Hej.
Jag har problem vid samlag, och även när jag ligger i sängen med erektion. Min penis känns svag åt ett håll, vilket är "uppåt". Detta gör att i princip alla ställningar förutom rakt bakifrån blir väldigt svåra / omöjliga. Detta verkar vara även vid nära full erektion. Dels är den svag på mitten, men även vid roten.
Hela roten, fästet liksom, där penis börjar, "ruckas" när jag försöker göra någonting, vilket gör att det är svårt att föra in den vid samlag, speciellt när jag är underst. Gör mycket ont. Samma problem har jag när jag ligger på mage i sängen med erektion och gör liknande rörelser. Penis liksom bara ger upp.
Sökte hjälp för detta, och fick viagra-liknande medicin utskriven. Provade den, men förutom huvudvärk, och förlängd erektion givetvis, märkte jag ingen större skillnad (detta misstänkte jag från början, men doktorerna försökte tuta i mig att jag var impotent, kändes det som). Jag får i princip samma styrka i erektionen.
Problemet blir något bättre om jag "stadgar" penis med två fingrar vid roten, så den inte rubbas ur position.
Är det någon som vet vad detta kan vara? Går det att åtgärda?
MVH/mycket oroad kille

UROLOGER är de du måste söka till.


Det var precis det jag gjorde. Fick till svar att det är ingenting kirurgiskt de kan göra för det här problemet. Jag är helt förkrossad. Finns det någon som läser det här som har haft liknande problem och lyckats lösa det?


jag har hört av en god vän som är fd proffessor och läkare att det kan växa som trådar vilket gör att då penis växer så håller trådarna samma längd, vilket gör att penis viker sig vid roten. En form av ärrbildnad som enlig honom var relativ enkelt att åtgärda.
 kanske är min förklaring lite förenklad men det är så jag uppfattade hans svar. Det låter ganska lågiskt i mina öron och hoppas själv att detta kan vara problemet. Ska själv söka för detta snart 


Behandling av Peyronies Sjukdom - https://bit.ly/2IqSyYX

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons