Forum Manlig hälsa


Forumtråd: Oklara pungproblem

Tjena!
Är en kille på 22år som på senaste tiden haft lite lustiga känslor i den nedre regionen. För cirka 1 månad sedan så vaknade jag med att den högra testikeln hade vinklat sig lite lustigt, men jag rättade till den och tänkte inte mer på det. Dagen efter så kände jag något i ljumsken som jag inte skulle klassa som värk, men nära på. Det höll inte på hela tiden utan kom till och från, märkte även att det blev värre ifall jag låg på mage. Kände också att lymfkörtlarna i höger ljumske var lite större, kan vara att ”värken” kom från det.

Detta har hållit på till-och-från i runt en månad, har vaknat med att testikeln legat snett 2 gånger sedan dess och lymfkörtlarna är fortfarande samma storlek. Kan även tillägga att det ibland svidit när jag kissat och någon enstaka gång har det känts som att jag inte fått ut all urin.

Jag tror ej testikeln är svullen då den är på ett ungefär lika stor som den vänstra, har inget minne på hur de kändes innan detta hände då jag varit dålig på att känna efter, som man ska.

Vet ej vad jag kan utesluta här och ifall jag borde söka sjukvård för detta då jag inte känner några knölar på någon av testiklarna, har ingen direkt smärta heller för den delen.

Jag är ganska hypokondrisk av mig själv så jag har antagit det värsta ibland men för någon anledning har jag inte sökt vård för det.

Jag är ganska hypokondrisk av mig själv så jag har antagit det värsta ibland men för någon anledning har jag inte sökt vård för det.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons