Forum KOL


testa det här

Då många med mig som har Astma eller Kol, har fått hjälp av Kalcipos.d.mite som finns receptfritt på Apoteket, rekommenderar jag varmt Er att testa det, har haft Astma sedan barndomen, är 57 år nu, och är helt fri från Astmamediciner m.m, och Vänner med Kol, har börjat ANDAS igen, så testa, det kan ju fungera på flera. kom på det av en händelse då jag blev rekommenderad att ta Kalcum för benskörhet.

Hej jag har kol 2, ska precis börja medicinera för öppnare andningsvägar o kommer att testa det du tipsade om. Själv har jag ätit en kapsel Klarin Perfekt, med bl.a. extrakt av arktiskt blåbär o pycnogenol med många andra näringsämnen, dessa gör blodbanorna flexiblare och är väldigt antiinflammatoriska. Frånsett att även min syn avsevärt förbättrats och myrkrypningarna upphört är den antiinflammatoriska biten jättebra. Jag har inga sådana svårigheter som folk i allmänhet med Kol har. Och-det är en riktigt må bra kaspel med allas näringsämnen man behöver. Läs mer på nätet den är ganska omskriven redan, även av folk med kol har jag sett.


Tack för tipset, här kommer ett till Jag tar en tesked Gurkmeja om dan, den skyddar Lungor Njurar m.m, och är en superbra Antioxdant, magen funkar mycket bättre också. Är även bra på sår, snabbläkande, i Indien används det i plåster bla..I alla Asiatiska länder finns nästan ingen Lungsjukdom tack vare deras kryddor, Vi har mycket att lära här uppe i kalla Norden.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons