Forum Diabetes


Hjälp till att förhindra att fler får diabetes och förbättra för de som redan har sjukdomen

Det här är det viktigaste jag skrivit på länge. Som du säkert redan känner till är vården av diabetiker i Sverige en skandal. De får ännu oftast råd att äta kraftigt blodsockerhöjande mat. Precis den mat som bevisligen gör dem sjukare och får dem att behöva mer mediciner.
Skandalen påverkar dig: Även om du inte själv har diabetes så finns någon av de 350 000 svenskarna med sjukdomen säkert i din familj eller bland dina vänner.
Dagens kolhydratrika kostråd till diabetiker baseras inte på en enda vettig studie som visat bra effekt. De baseras bara på den numera motbevisade rädslan för naturligt fett. Det är hög tid att lägga den bakom oss. Förändringen är på gång men det går frustrerande långsamt.
Så hur kan vi hjälpa till att skynda på frågan, så att inte fler svenskar än nödvändigt blir blinda, dementa eller amputerade på grund av sin urspårade diabetes?
 
Hjälp även de som har diabetes genom att sprida denna sida:
http://www.kostdoktorn.se/diabetes/

Synstörningar och åtföljande blindhet kan idag förebyggas och oftast avbryts en dålig utveckling. Här har vi väldigt dålig information, i Polen där dom också sett samma utveckling kunde folk på torgen göra gratis synundersökningar i bussar av ögonspecialister. Målsättningen var att bromsa den ortroligt dåliga utvecklingen för diabetiker och älde som riskerar gula fläcken. I samband med detta presenterades den mest kompetta kosttillskotet med all samlad näring som synorganet behöver, det är samtidigt kraftigt antiinflammatoriskt. Det heter KLARIN PERFEKT, och finns nu på nätet i Sverige. Producerat med samtliga certifikat som för läkemedel.
Den är ensam i klassen om att vidga trånga blodkärl så att näringen verkligen kommer in i hela ögongloben, även i hjärna och hjärta.
Så sök på nätet det finns mycket information om den. I flera länder finns den hos i princip alla optiker dessutom, samt apotek och hälsokostaffärer. Diabetiker i Frankrike m.fl. får sådan typ av produkt gratis som registrerad diabetiker, detta för att just förebygga blindhet, amputationer med mera, en ren vinstaffär för staten och enskilda drabbade. Klarin perfekt, är jämförd med 53 andra produkter i klassen som den mest kompletta med allt i ett.
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons