Forum Träning & motion


Vibrationsträning

Jag undrar så om det finns någon därute som har erfarenhet av s.k. vibrationsträning,och isåfall om det har någon effekt?

Hejsan, jag har provat vibrationsträning ett par gånger. Har även gått på ett aerobics pass var vi använde vibrationsmaskiner som träningsredskap. Vilken effekt skulle du vilja ha ur träningen? Vibrationsträning används oftast i rehabiliteringssyften.


Hej jag tränar på powerplate(vibrationsplate) och det är den absolut bästa träning som jag någonsin testat. kan användas för rehab just därför att du inte belastar ledband muskelfästen etc men jag använder det vid styrketräning finns ett ställe i stockholm som är jättebra har tränat där i 3 år viberoom.se dom kör gratis prova på pass


Hejsan, Jag tränade några månader i slutet av förra året. Fick grymt mycket träningsvärk och kände skillnad. Särskilt i axlar och armar, dom blev mycket snyggare :) Blir man bara instruerad på rätt sätt så man vet hur det ska kännas så kan det bli grymt jobbigt för musklerna. Dessutom är det snabbt och smidigt.. Jag gillar inte vanliga gym och trivdes med den lokalen jag var i (i Borlänge) då jag kunde ösa på musik och vara själv. :) Rekommenderar verkligen Powerplate. Önskar att det fanns i närheten där jag bor nu.. :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons