Forum Träning & motion


Forumtråd: Öm mage/rygg

Har en punkt strax under revbenet framme och en punkt på samma ställe på ryggen som ömmar. Detta kom över en natt och känns som någon sorts träningsvärk eller bristning. Det ömmar när kläderna ligger emot men även om man tex kör bil och sitter i sätet. Sitter man still på en pall känns det ingetting. Jag tränar aldrig på gym utan enda motionen är när jag spelar fotboll med min son vilket jag gjorde kvällen innan jag fick ont. Någon som vet vad detta är, är jag på rätt forum, m.m....?

Hejsan! Jag tänkte svara, vad jag råkade ut för. Jag låg och gjorde rörelser på en tunn matta, Tänkte att jag måste sätta igång, med ngn sorts träning, fick bra rörelser. Dagen efter hade jag jätteont i ryggen, på just ngr spec ställen, Tänkte först att det kanske är träningsvärk, men jag hade ju tagit det ganska lungt. Detta är väl ca 1 år sedan. Sedan bad jag min man kolla på ryggen, då var det små knottror, alltså en begynnande bältros, jag fick komma till läkaren omg, fick snabb beh, med tabletter, innan det hunnit att bryta ut. Men det gjorde hemskt ont i allfall.Hoppas att du får en lösning på detta.


Hej, Om du inte redan gjort det, prova gärna att ställa din fråga via vår kostnadsfria tjänst Fråga Doktorn: http://www.netdoktor.se/?_PageId=4&Tab=Questions Kanske kan någon av Netdoktors experter ge dig svar? Med vänliga hälsningar, Björn Norestig Redaktionen Netdoktor

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons