Forum Träning och motion


Ägg nyttigare än müsli?

Nu har SLV kommit fram till att ägg är mycket nyttigare än man tidigare vetat om. Det innehåller ännu mer vitaminer och mineraler.. http://www.kostdoktorn.se/paskagg-naturliga-vitaminpiller Müsli, något som vi svenskar äter mer idag än tidigare. Här kommer bra info som jag inte tror alla känner till: http://johannaskost.blogspot.com/2006/12/mslitragedin.html Mitt frukosttips är en omelett med en massa godsaker?

Kesoplättar....2-3 ägg,stor sked keso och en skvätt grädde... mums........Gör det på längden och tvären nu för det har blivit familjens nya favorit.....och blanda i div som finns i kylen... Äggula är bland det nyttigaste man kan äta har jag hört nånstans och är det då från frigående höns så blir det ännu nyttigare...


Låter ju jätteenkelt. Ska det in i ugnen? Kanske en dum fråga. Jag har också ett snabbrecept som barnen också gillar. I en liten djuptallrik, sån man äter glass i: - 1 eller 2 ägg och rör om - En klick smör (aldrig margarin) - Valfria tillägg, grönsaker, lök, skinka, oliver mm - Täck allt med ost Kör mellan 1-2 minuter i micron, beroende på hur mycket ägg och annat som är i. Klart, och man klarar sig uppemot 5 timmar lätt (om man är en fettförbrännare, dvs inte en sockerförbrännare).

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons