Forum Övervikt och följdsjukdomar


Xtravaganza-diet och hälsoprogram

Hej, jag har just börjat banta med Xtravaganza programmet. Finns här någon annan som provat på och kan berätta om sina erfarenheter?

Tyvärr inte men ser fram emot dina rapporter. Lycka till Lisskarin


Hej Puffina här. Skrev just svar men det försvann. Ja. jag har hållt på sedan sep -08. Jättebra ska skriva mer här senare - måste till arbetet nu!


Nå så är jag här igen. Jo, jag har varit med/är fortfarande Xtravaganza sedan 3 september -08. Det handlar eg inte om att "banta" snarare är fokus lagt på hur man ska hålla vikten. Man går ner ganska fort i början sedan övergår man till s.k. halvfart. För att sedemera veta hur man kan äta av det mesta. Detta är ju en livsstilsförändring med mer än bara maten. Mental träning o fysiskt. Jag t. ex. tar numer en rask morgonpromenad o lyssnar samtidigt på CDn mental träning. Handlar också om att ha kul njuta. Jag minskat 2 klädstorlekar o har 6 kg kvar som sitter där jag har mest fett - på magen!! Gissa hur bra jag mådde då jag nu efter Julen rensde ur mina garderober (har ju minskat med 2 storlekar) kunde kasta/skänka bort 4!! svarta sopsäckar. I gruppen har en del gått ner 50 kg alla är ju så olika o har olika förutsättningar. Men min kjol som jag hade för 25 år sedan o som är mitt mål att komma i (bara ca 5-6 cm kvar )har jag hängandes framme - den SKA jag komma i 26/2 denna månad.... Jag satte mig för, att satsa ett år (tog ju 5 år äta upp mig) på detta o allt har gått mycket bättre o varit enklare än vad jag trodde. Jag har bättre energi, ser bättre ut, kan ha de kläder jag tycker om och har skaffat mig en hobby som kräver att jag har bra kondition amt fått nya trevliga vänner, tack vare det. Kontakt mig gärna Vänligen Puffina Man ingår i en grupp som följs åt (det känns tryggt) o träffas en kväll varje vecka de första 12 veckorna. Sedan över går man till månadsträffar. På träffarna blir man peppad av de andras framgångar o får höra om vilka misstag vi gjort o kan lära oss av det kan ställa frågor o vår hälsorådgivare kan svara. Mycket skönt.


Jag var med för 3-år sedan och det har fungerat bra. Ett tips är att spara något från innan, jag har ett bälte som jag brukar använda som påminner mig att jag lyckades gå ner 15cm – det är några hål. Gruppen fick testa mycket olika träningsformer och som en medelålders man aldrig skulle testat annars, det var kul (vet inte om de gör så på alla ställen). De lyckas med konststycket att få mig att tycka att det är roligt att träna - även nu efter 3år. Om du kör pulver så är ett elände (för mig) de 3-4 första dagarna med det är värt det, sen vänder det och det är inga problem. Lycka till Conny


Jag åt enligt xtravaganza men man gick ner i vikt men sen när man började äta så går man upp i vikt igen


Har nu gått ner 8 kg, tränar och äter bra, men fettprocenten har inte ändrats alls. Vad är fel?


Grattis till din viktminskning,vet inte varför fett% inte ändras på vissa :(


Hej Jungfrumaria! hur går det för dig nu? Läste här nu för jag funderar på att börja på extravagansa, och leta information från de som provat. hoppas på svar!


Nej,måste du betala för programmet?Vad är det för program?Kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons