Forum Övervikt och följdsjukdomar


vv+träning= gå upp 2 kg

Hej Sedan 4 veckor tillbaka tränar jag 3 ggr i veckan och äter enligt VV. Ändå har jag gått upp i vikt och kläderna börjar strama åt. Fattar verkligen inte nånting. Hur kommer det sig? Då känns det ju helt onödigt att följa dieter, jag kunde åtminstone hålla vikten innan jag började med VV. Nån som kan förklara detta?

Solix hur mycket kostar vv , dricker du tillräckligt med vatten ,man ska dricka 2-3 liter om man äter 500 gr grönsaker annars ska man dricka 1-2 liter, sover du ordentligt, du har inte mens, stressa inte för de påverkar vikten, tar du mediciner som påverkar vikten?


Jag dricker väldigt lite vatten faktiskt, sover bättre nu de sista veckorna men är stressad. VV kostar 100kr/vecka tror jag. Då får man gå på så många möten man vill under den betalda veckan. Jag har inte gått på möten då jag följde programmet hemifrån, har gått där förut. Om man bir månadsmedlem kostar det 350kr, och då kan man gå på hur många möten man vill en hel månad och dessutom få tillgång till vissa forum och andra grejer på internet. Jag tror just mötena är viktiga att gå på, det funkade bättre förra gången då jag gick på mötena. Kanske blir man mer motiverad och medveten på så sätt. Kanske motiverad till mer träning och hälsosamma mål. prova.


När jag började träna och ändra kosten gick jag upp några kilon i början. Men tränaren på gymet sa att i början binder man vätska vid träning och när man har hållt på ett tag kommer man att märka skillnad även på vågen.


Det kommer att ändra på sig, jag lovar. Men om du fortsätter att gå upp i vikt så kanske du ska prata med din konsulent på VV om det. Jag antar att du redan skriver ner allt du äter. =) Jag har också gått upp sedan jag började träna. Det tar ett tag för kroppen att börja göra sig av med vätska och fett, och sedan så omvandlas ju fettet till muskler....så ja...hmm....svårt det där. Men mötena kan nog vara viktiga tror jag. Du får prata med dom på VV. =)


TACK! jag gav upp i några dagar men inser nu att jag inte borde göra det när jag läser era inlägg. Man glömmer att man ska ha tålamod. Så imorgon går jag på ett möte och börjar träna igen. Fan att man så lätt börjar tjura och lägger ner allt efter att ha kämpat så mkt bara för att det inte går som man trott.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons