Forum Övervikt och följdsjukdomar


TÄVLING

Jag skrev inlägget i receptråden, vilket såklart var helt fel. Ursäkta min förvirring! Jag tyckte det var dags för en liten tävling, så att vi inte tappar motivationen nu när dagarna blir både kortare och mörkare. Ingen lång tävling som vi glömmer bort och tappar motivationen till, utan något som kan motivera oss och ge oss en kickstart! Tänk vad snygga vi kan vara på julafton och nyår om vi kör stenhårt redan nu! Reglerna är enkla: Nästa vecka på valfri dag (så slipper folk väga sig på någon annan dag än sin vägdag) så sker första vägningen. Sen skickar man en gång i veckan in sina resultat till mig. Ni behöver inte skriva vad ni väger, utan bara berätta er viktförändring. Efter tre veckor koras vinnaren/vinnarna. Den som gått ner mest i vikt på sina tre veckor vinner alltså (jag behöver ju inte påpeka att viktnedgången ska ske på ett sätt som DU mår bra av). Och så till PRISET hihi. Priset är såklart lite extra pepp och värmande kommentarer från oss allihopa. Sen tycker jag att alla deltagare ska skicka in och berätta vad ni tänker unna er själva om ni vinner. Och om ni vinner, så får ni såklart detta! (Av er själva då förstås) Jag tänkte nog unna mig antingen ett par nya skor, eller två besök i simbassängen eller något. Är det någon som orkat läsa denna enormt långa tråd och är sugen på att vara med? KRAM PÅ ER ALLIHOPA kör så att det ryker!

Ja, jag behöver all motivation jag kan få just nu. På måndag är det invägning och inga bullar :o) Jag vill få ordning på vad jag äter och träna regelbundet igen..... och tappa kilon!


Jag hoppar på! Behöver mycket motivation och pepp nu för jag är inne i en dålig trend som behöver brytas. Hmmm... vad ska man belöna sej med??? Om jag vinner ska jag belöna mej själv med en ansiktsbehandling på något trevligt spa.


Är det försent att anmäla sig? Annars är jag med! Vinner jag ska jag unna mig en stooor påse potatischips! :-) Nejdå, men en mysig höstpicknick med familjen vore inte fel. Då kämpar jag ju lite för dem också liksom. :-)


Hoho. Börjar ju bra. Första veckan = +-0. Nästa vecka får se bättre ut. :-)


Jag är med. Är nere i en svacka just nu. Behöver en kick. Lycka till allihop. kram


prima... jag är med...


Klart att jag hänger på. Precis vad jag behöver....... Nu kör vi!!!!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons