Forum Övervikt & följdsjukdomar


Reductil

Hej! Jag ahr stått på Reductil i snart två månader och har senaste veckan fått en förhöjd vilopuls. Tidigare låg min vilopuls på 60-70m nu ligger den på 80-95. Finns det någon som vet något om på vilket sätt en förhöjd puls kan vara farligt?

Jag tycker inte att det låter nåt vidare. Kolla med läkare bums! En kompis till mig åt dessa. De slutade med att åka in på sjukan och ge hjärtat elchocker för att slå rätt..... Var rädd om dig!!!!


Det låter ju inte något vidare. Kom det i otakt? Samtidigt säger man att det är normalt med en puls på 90 slag per minut. Takykardi räknas det som först när pulsen överstigit 100. Så det är därför jag känner mig osäker på om det kan vara farligt i o med att jag ligger under 100, oftast mellan 80 o 90. Reductil har hjälpt mig gå ner i vikt nästan tio kilo på knappt två månader så jag är nöjd med den sidan av effekterna... :-) Jag har en tid hos dsk den 26:e, kanske räcker det att jag pratar med dem då...


Från Expressen 2010-0121 Bantningsmedlet Reductil dras in Läkemedelsverket tar bantningsmedlet Reductil från marknaden. Orsaken är att medlet ökade risken för hjärtinfarkt och stroke. Alla som använder bantningsmedlet rekommenderas kontakta sin läkare - eller avbryta behandlingen direkt.


Uppdaterar! Har nu ätit Reductil sedan före jul och har gått ner ytterligare 7 kilo. Nu mår jag bra och har fin puls och bra tryck. Dessvärre är mina mediciner slut om två månader... Och jag har 6 kilo kvar till normalviktsbmi!


Evalarsson Jag tror att du gått ner 10 kilo, men det är inte tacke vare Reductil du får livslång normalvikt. Det får du genom att äta riktig mat. Mitt råd är att försök fokusera lite mer på vad som kan hålla i längden. Ett smart sätt är att tänka ut vad som är naturlig mat för oss. Ta bort allt som har olika hälsopåståenden. Det är oftast något tillverkat skräp. Ät allt som du kan tänka dig att dina förfäder skulle äta för ca 100 000 år sedan om dom levde. Det är inte så svårt faktiskt. För mig är det grönsaker, normalt med kött och lite extra fett för energin.


Bantningspiller- acaiberryselect.com Jag har mottagit beställningen och den kom i tid och pillerna fungerar jättebra.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons