Forum Övervikt & följdsjukdomar


Rätt kost??help

har lyckats gått ner 15 kg på 2,5 år men det senaste halvåret har vågen stått stilla, har inte heller gått ner på cm.. vill/ska gå ner dom sista 6 kilorna så jag kommer ner i rätt bmi kurva och trivas m mig själv. Jag tränar aerobic/spinning 2-3 gånger i veckan, går 30 min på morgonen innan jobbet,innan frukost 2 gånger i veckan. Jag tycker själv att jag rör mig mycket har ett väldigt aktivt jobb där jag rör på mig hela tiden. Äter på regelbundna tider. Men jag måste nog ändra ytligare på kosten. Pulverdieter är inget för mig jag vill ha riktig mat. Äter ett varmt mål om dagen på jobbet annars blir det frukt och ägg,knäckebröd och ibland nudlar. ÄR DET NÅGON SOM HAR TIPS PÅ BRA MAT????Är inte hemma förens vid 19:00 på kvällarna när jag tränar och orkar inte laga mat då.

Hej När du lagarmat så gör lite extra som du kan frysa in och ta fram dessa dagar du inte hinner/orkar laga. Tänk på att ta fram det kvällen innan det kan göra skillnad på hur maten smakar. Lycka till.


Det är inte helt lätt att ge råd när jag inte vet så mycket hur du har det nu. Du tränar, det är bra men hur hårt tränar du? Vad/hur äter du nu? Att inte äta efter träning är bara dumt, all träning är nedbrytande och kroppen behöver verkligen energi då. Så se till att äta efter träning, även om klockan är efter 19. Hälsningar Mie


så här ser en dag ut för mig (en bra dag) 06:30 : 30 min promenad innan frukost 07:05: tar bussen till jobbet 07:35: Äter 2 mackor med ost och 1 ägg med kaviar + 1 kopp te + 1 kopp c vitamin 10:00: 1 frukt, banan eller äpple 12:00 varm mat lagad från köket på jobbet, sallad till det, äter mest vegetariskt 14:30 1 frukt eller 1 ägg 17:00: 45 min träning, spinning eller aerobic 19:00 2 knäckebröd med räkost och ibland en frukt till + 1 kopp te 22:00 Lägg dags ÄR DET NÅGOT JAG KAN ÄNDRA PÅ ELLER TYCKER NI DET ÄR RELATIVT BRA MAT JAG ÄTER UNDER DAGEN?


Svårt att säga vad du ska äta, men något som jag äter jätteofta när jag inte orkar laga mat, och som är supergott OCH nyttigt är GoGreens starka texmex-mix. Det är en färdigmat som inte innehåller mycket fett och som är mättsam. Lycka till med att gå ner de sista kilona!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons