Forum Övervikt och följdsjukdomar


överviktig i hella sit liv, finns det hjälp?

jag har varit överviktig och hella mit liv och nu är jag 16 år, har testat det messta men inget tycks funka så bra. Finns det ingetopp kvar? kommer jag alldrig lyckas bli smal o å fin som normala`?!

Hejsan jag har varit smal sedan 1999 men sen har jag gått upp rejält i vikt tyvärr. Har du bett din läkare att kolla ämne omsättningen ? Kanske är fel på den. Du kan testa gi ,lchf ,motionera mer, hur lång är du och vad väger du ? jag är 1,69 väger 103 nu förut vägde jag 97 men har gått upp. jag finns på msn om du vill prata privat maddisen24@hotmail.com


Hej du! Jag vet precis vad du menar. Har också varit överviktig hela mitt liv, och jag är 23 nu. Det jag kan rekommendera är att hitta någon motionsform som du gillar, nått som du verkligen VILL gå och göra! Det är sjukt svärt att göra nått du inte känner för. Sen så prova att skriva matdagbok i nån vecka. Alltså, skriv ner precis vad du äter, så ser du sen hur du kan ändra på det. Iblan då äter man mera skräp än vad man tror. Lycka till! Bara att skriva om du vill snacka. ^_^


till OMSTART: a tack, jag håller på att försöka hitta en rolig idrott men det är svort, antingen är det för dyrt eller så är det för långt att ta sig dit. Maten försöker jag hella tiden ändra på, äter frukt och annat nytigt + jag går offta med min hund men endå är det inte tilräckligt men jag hoppas jag hittar en rolig hobby snart ^^ till MADDISEN24: jag har addat dig, heter något med sheepiz :)


Vixxi testa viktväktarna eller itrim ?? men de är ganska dyrt


em jag är ju bara 16 så det går nog inte.


Om du känner att du verkligen provat allt du kan själv (ändra matvanor och motionera) och det ändå inte fungerar hade jag föreslagit att du går till en dietist som kan se vad för speciella behov du kanske behöver. Alla människor går inte ner för att de börjar ut och promenera lite tex,ibland behöver man andra träningsformer.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons