Forum Övervikt & följdsjukdomar


Forumtråd: jag tycker det är mycket viktigt med vatten!!

jag skulle vilja peppa alla att dricka mycket vatten minst 2 liter om dagen. Visst det kan va svårt men det hjälper till att spola ut en massa slaggprodukter samt hålla systemet ordentligt igång. Man får gå på toaletten ofta men det är det i slutändan värt. Jag har alltid ett stort glas vatten eller en flaska med vatten var jag en befinner mig. Dricker alltid lite innan maten och en hel del under måltid. Jag som kvinna med celluiter är detta den bästa metoden tillsammans med bengymnastik att få bort dem.

Tack för påminnelsen. Jag dricker alldeles för lite. Nu blev jag påmind och ska genast kila iväg och fylla en flaska att ha här vid datorn.


Tack jag med för att du påminde mig. Dricker för lite jag med=)! /Kramiz


Jag kört hårt med vatten, finns det något godare???:-)


En människas vattenbehov ligger på ca 1ml/kcal. Så om man äter 2000kcal/dag bör man således hålla sig kring 2liter vatten/dag. 1500kcal = ca 1,5l/dag och så vidare.. Det är viktigt med vatten och om man har lite koll på hur mkt mat man stoppar i sig så kan man ju såklart försöka hålla ett bra vattenintag också! =)


Jag har slarvat jag med men idag fick jag igång det igen. Tog ett glas och drack lite efter att jag hade druckit kaffe som att svalka av mig. Jag tycker det fungerar bäst. Varför jag känner så vet jag inte. Nu skall jag i alla fall dricka vatten till maten ingen pepsi där inte.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons