Forum Övervikt & följdsjukdomar


Frukost innan träning?

Ngn som kan tipsa om en bra frukost ? Jag går upp vid runt 6-tiden och då jag har två små barn så är det svårt att komma igång med träning innan 10-tiden. Vet att det är bäst med morgonträning innan frukost om man vill öka förbränningen, men vad kan jag äta för att få ut samma effekt då jag tränar lite senare? Alla tips mottages tacksamt )

Håller med trinan jag=). Lycka till! /Kramizar


Tack snälla för era svar : )


Håller med jag också. Jag har provat träna innan frukost men det fungerar inte alls för mig. Det blir bara något mjäkigt, halvdant pass som jag gärna avslutar i förtid för att jag är hungrig och slut. Kanske kan du ta ngt lättare innan träning och sedan fylla på med lite mera efteråt? Om du nu gärna vill prova träna på , i allafall, nästan, fastande mage.


Kanske är det bra att fråga sig varför man vill träna, innan man gör sig ett program? Att träna innan frukost är garanterat den bästa "vardags"-motionen! Det går trots allt att disciplinera sig själv, utifrån det/de mål (varför frågan?) man ställt sig... Har man dessutom små barn är det ju lugnast innan dom vaknar + att barn mår bäst av att föräldrar/vårdnadshavare faktiskt är vakna och klädda innan man ska iväg på olika stressiga aktiviteter typ dagis, skola etc. Nu talar jag av egen erfarenhet! Jag började med ngt som var helt nytt för mig för drygt 1.5 år sedan, det har påverkat mig psykiskt, fysiskt på alla plan. Började med en mini promenad typ runt ett kvarter i vecka 1, utökade därefter för var vecka. Efter ngn månad lånade jag av grannen ett par stavar för att se hur det fungerade. Toppen! Idag kör jag med mitt andra par stavar och är uppe i en timme´s power walk varje morgon. De morgnar jag inte börjat med det känns helt fel. Jag lärde mig själv ngt min kropp definitivt gillade. Jag har med andra ord skapat mig en superb rutin som jag tänker leva efter i resten av mitt liv! Upp tidigt, kaffe + vatten, iväg på min meditativa power walk, vatten ånyo frukost (havregrynsgröt el. min egen mussli) redo för ännu en fantastisk dag! På kuppen har jag gått ned drygt 27 kg i vikt ca 144cm totalt runt om (vader-lår-stuss-höfter-midja-byst). Samtidigt har jag fått mer energi.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons