Forum Övervikt & följdsjukdomar


Dela med dig av matdagbok?

Hej! Jag har försökt att gå ner i vikt i flera år. Lyckas ibland, men går upp igen. Det är inte många kilon egetnligen, 6-7 ungefär, men de gör fakstikt stor skillnad, framför allt för hur jag själv känner för mig kropp. Eftersom jag nog har ganska snedvriden syn på portionsstorlekar så undrar jag om någon som hållt vikten ett bra atg och väger runt 58-60 kg, skulle vilja dela med sig av sin Matlåda? Så man får se hur ni äter, vad som är "normalt"! Skulle verkligen vara guld värt för mig! Hoppas nån vill hjälpa till! Kramar till er alla som kämpar på!!

Nä men...seriöst alltså....några klunkar grädde. Snälla du som skriver här att du inte tror på matlådan....kan du skaffa ett annat forum att trakassera andra på !? Lisa till dej vill jag säja att du är såååå välkommen och jag hoppas att du ger matlådan en chans. Det tar tid. Tänk att det är lika långt ut ur skogen som in....så ge dej den tiden så kan jag lova att du går ner och stannar där.!


Manon, vi som är här på ND är här för att detta är den metod som passar oss. Och du har din metod, som passar dig. Inse att det finns flera vägar som bär till Rom. Bara för att vi inte har valt din väg, behöver du ju inte komma här och klanka ner på allt och alla.


OM du inte tror på detta undrar jag kort vad du gör här?? VI som finns på denna sida tror på det här och vill gärna få "vara ifred" och slippa få dina råd nedstuckna i halsen. Är du för en annan kost så finns det en uppsjö av sidor där du kan vara med och prata med likasinnande... inte här! Tack!


Lisa vet du var som har hänt när du går upp igen i vikt? Själv har jag fört statistik på min vikt i flera år och gissa om det är en berg- och dalbana! Men jag kan oftast se ett mönster när kurvan börjar peka uppåt igen.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons