Forum Kvinnlig hälsa


överdrivet trött

Hej,Jag hoppas att någon kanske kan hjälpa mig/befinner sig i liknande situation.Jag har ätit levaxin 75mg i ca 3 års tid och värdena ser bra ut. Hade tidigare järnbrist och blev rekommenderad att äta med blodpudding,broccoli osv. Efter det så ser mina värden bra ut. Men jag är fortfarande trött. Jag motionerar och arbetar,håller mig sysselsatt och stressar inte speciellt mycket men bli så trött att jag inte orkar hålla mig vaken. Känns som en smäll i ansiktet och det enda jag vill är att sova. Är inte depprimerad eller dylikt. Har pratat med min läkare men blir inte tagen på allvar :( känner att jag är för ung för att känna mig så trött som jag gör. Finns det någon som upplever liknande eller har tips på vad man kan göra?? 

Hej. Jag rekommenderar dig att äta tillskott av D-vitamin. Ny forskning visar att de flesta svenskar har en brist och behöver tillskott. Jag har själv SLE, och det är en riskgrupp ang d-vitaminbrist, och har varit helt sjukt trött länge. Nu har jag börjat äta D-vitamin och redan efter en vecka är jag piggare


Hej!Har du tagit B-12 (kobalamin) prov?Tycker det verkar som att B12-prover missas att tas och det kan leda till bla trötthet.
/Anna-Karin


Hej!
Det går över om några år.Jag har haft tumör i köldköteln och är opererad.Fick gå och lägga mig speciellt efter måltiderna.
Det tog några år innan man blev nårmal igen.Håll ut!
Mia


Hej! Jag har också haft hypotyreos i 10 år nu och först nu fått tillåtelse att höja Levaxindosen med 6 mcg per dag och se det har gjort stor skillnad. Nu är mitt TSH pressat men min läkare säger att vi måste väga nackdelar mot fördelar. Nu mår jag äntligen bra och slipper dessutom däcka kl 15 på em. Prata med din läkare igen, kanske är det också vitaminbrister eller andra orsaker. Hoppas du får hjälp med detta snart!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons