Forum Kvinnlig hälsa


Forumtråd: mensvärk i snart 4 veckor

någon som könner igen sej och kanske vart hos en läkare å fått reda på vad det är lr kan vara? had emens 1 aug-4 aug och efter det har jag haft mensvärk hela tiden.ja äter ej p piller längre...mått illa yrslig å svettats,ont i ljumskar till och från...googlar jag på det så kommer det bara upp att man är gravid typ..har gjort ett test i dag faktiskt som ska vara hcg känsligt..visade inget..jag vill inte ringa sjukhuset för de har bemött mej jäkligt illa förut så det drar man sej för."bara för att man har ont i magen har man inte endometrios det kör alla tjejer med"...jag har diagnos på endometrios den fick jag 2001..är det den som spökar? man är ju lite nervös å är de kvar efter helgen är jag väl tvungen att söka vård... tacksam för svar

Jag har själv endometrios och detta låter som precis sådana besvär. Självklart kan jag inte säga säkert eftersom jag ju inte är en läkare! Hur har dina besvär set tut tidigare? har de varit på samma sätt. I så fall är det bara att köra uteslutningsmetoden. Jag har lärt mig känna igen mina symtom och lyckats hitta en jätte bra läkare. Jag vet att det är jätte svårt men stå på dig! Låt dem inte få rätt! Sveriges sjukvård är värdelös vad gäller så kallade "kvinnosjukdommar" Lycka till!


TACK FÖR SVAR! dessvärre har jag aldrig haft ont en hel månad om vi säger så.. "huggandet" som lknar kramp har jag haft i flera år men enligt läkarna är det normalt..att ha feber kräkas å sova dygn efter dygn oxå..jag hade en jätte bra läkare men hon har slutat .. ingen lyssnar jag ah rinte ens fått medicin..men men.. jag vet inte vad jag ska göra faktiskt..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons