Forum Allergi


Laktosfria återhämtnings- produkter?

Är det någon som vet om det finns laktosfria återhämtnings- produkter, typ Gainomax, att ta efter träning när det dröjer till nästa mål?

är ganska säker på att det inte finns. Men leta på internet eller kolla med läkare. =)


Gainomax innehåller laktasenzym som bryter ner laktos, så borde inte det funka rätt ok, om du inte har oturen att vara extremt känslig?


Mitt tips är att inte leta efter "produkter" utan hitta det som är naturligt. Varje gång vi köper och äter något naturligt så ger vi oss själva en näringsinjektion för kroppen, samt att vi inte stödjer tillverkare av onaturliga produkter med våra pengar. Detta tvingar producenterna att ta fram mer naturliga alternativ. Efter att man tränat behöver kroppen: Fett - för energi och för att den inte ska förbränna dina muskler Proteiner - Som byggmaterial Här funkar väl allt laktosfritt, kött, korv, ägg, makrill, tonfisk..Det som är bra med dessa är att de är naturliga och fulla med de vitaminer och mineraler vi också behöver.


Jag vet att ProViva har en återhämtningsdryck, jag har för mig att den heter "Proviva Active" men är inte säker. Deras produkter brukar vara mjölkfria eller innehålla laktasenzym. Provivas drycker är ju dessutom så satans goda! lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons