Forum Allergi


Forumtråd: ansträngt tal

jag inhalerar pulmikort för min astma jag tycker det lägger sig på stämbanden kan inte prata lika högt förut känns mer ansträngt er det någon mer som känner samma?

Jag har för mig att det kändes så i böjran men att det gick över efter ett tag!


Jag upplever precis samma sak - även om det kommer o går.....


Hej!! jag heter Anitha nalletanten som alias. jag märkte oxå att ajg fick ansträgt tal, när jag hade Pulmicort. nu har jag Symbicort men det är likadant med den. Det var en öronläkare som sa til mig, att det akn bli så när man använder cortison samt har jag ofta ont i halsen och det kan oxå bero på cortisonet. Jag förstår att det är jobbigt. Det är svårt att förklara för personer som inte har astma, hur man känner sig, det tycker jag, hoppas att du får lite tröst o stöd av mitt svar. Ha det gott o hör av dig om du vill. Kram nalletanten Anitha


Jag har samma besvär. När jag halverade dosen så kom rösten tebax efter 1/2 år..... Alla läkare som jag varit till har gett olika doser. allt från 1 spray morg och kväll till hur många ggr som helst vid behov. Inte konstigt att stämbanden lägger av och man suuuuger åt sig alla sjukdomar???!! Kolla så att du får den rätta dosen!

Skriv ett inlägg i diskussionen