Forum Allergi


Allergisk mot människor.

Tvingades ställa in mitt bröllop för 2 år sedan p.g.a. allergi mot min pojkvän, har nu inte träffat honom på två år, och antog att jag aldrig mer skulle få några problem med allergi, men jag hade fel. När jag för en vecka sedan träffade en ny kille, fick samma hemska sår, samma svullna ögon, så finns det ingen bättre förklaring. Allergi. Skjut mig.

vitsigt värre...


jag har samma besvär med min kvinnliga sambo-


Är det sant? Jag misstänker nog att grabbarna varit i kontakt med något som du sen reagerat på. Själv är jag superallergisk mot hundar. Kommer en människa nära mig, som har hundhår på kläderna så "brinner jag upp" får en enorm brinnande klåda. Kolla upp vad du är allergisk mot via en test på hudmottagningen.´Lycka till / Albyl


Jag har liknande problem och har googlat runt för att hitta någon information, jag får allergi mot min kille, vilket yttrar sig som klåda och utslag ca 12 timmar efter att vi har träffats. Har verkligen försökt utesluta alla andra saker, vilken deo har han, tvättmedel djur mm, men har inte kommit fram till något. Just nu använder jag kortison och träffar honom sällan. Det är ju helt bisarrt, att var allergisk mot ”någon”. Ingen har hört talas om det, inklusive läkare. Är det någon som vet något om detta?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons