Forum Reumatism


Tips på bra reumatologer?

Hej! Har haft JVA sedan 2001 och är 22år nu, har gått på methotrexate (både injektion och tabletter), gått på enbrel, testat Mabthera och även RoActemra, ska testa Humira nu och se om den kanske hjälper bättre.. I vilket fall som helst har jag inte riktigt fått napp när det gäller en BRA reumatolog, bor i Göteborg och undrar ifall ni känner eller vet någon bra läkare man kan vända sig till, vare sig det är innanför eller utanför Göteborg? Tacksam för svar!

Har tyvärr ingen erfarenhet av just dina besvär. :/ Däremot har jag haft akut astma (50% lungfunktion),Ryggproblem,Extremt sällsynt allergi (reagerar med utslag på beröring) och annat som jag fick gå odiagnosticerad med. Jag fick hjälp med allt detta och har återkommande kontakt med flera mycket duktiga läkare. Och mår nu väldigt bra! Är du villig att resa till Stockholm för bra behandling? Finns ett stort,välkänt och ett av de äldsta privatsjukhusen här vid namn Sofiahemmet. Många bra och framförallt engagerade läkare, Det första min läkare sa var " vadfan har dina läkare gjort? detta skall följas upp tills du är frisk med start från idag". Positivt intryck somsagt. Pris per besök är detsamma som på vanligt sjukhus förutsagt att du ej ska begå kirurgiska ingrepp,då vet jag ej vad som gäller. Men Sofiahemmet i stockholm rekommenderas varmt av mig och av de jag känner som behandlats där. Bästa vård samt mänskligt bemötande jag fått hittils och då har jag ändå varvat 4 olika sjukhus.


Går du på ngn reumatolog i gbg nu är du missnöjd med dem? isåfall kan du ju byta till ngn annan finns ju pp Mölndal och sahlgrenska.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons