Forum Reumatism


Någon som känner igen?

Hej! Tänkte att om någon känner igen mina symtom kanske kunde tipsa om några av alla dessa olika reumatiska diagnoser som beskrivs på Reumatierförbundets hemsida, så jag vet var jag bör läsa för några! OK, här kommer symtomen: *Inflammatorisk värk i leder och ffa muskelfästen Försämras av graviditet (muskelfästena i bäckenringen blev fruktansvärt drabbade) hela kroppen blev nästan obrukbar. Försämras av förkylning eller annan påfrestning på kroppen. Försämras under dagens lopp. Försämras vid menstration. *Leder som är mest drabbade är: Handleder Knän Höftleder Fötternas alla leder och senor Ländryggen *Muskelfästen som är mest drabbade: Mellan revbenen Bäckenringens muskelfästen Fötternas muskel och senfästen Bäckenmuskelaturen. Hoppas många orkar läsa och att åtminståne någon känner igen allt eller delar av det! Mvh, Lilo

En reumatiker blir oftast bättre under graviditeten, sedan sämre igen när man fått barnet. För att lättast få reda på om man har reumatism är att besöka en läkare, lämna prover och göra en röntgen.


Vid SLE blir man ju sämre... så det kan ju inte gälla all sorts reumatism...?!


Jag har bechterew och under mina graviditeter har jag haft ett helvete. De första 30 veckorna kunde jag knappt sova eller röra mig på dagarna. Hoppas du får svar det är så jobbigt att inte veta.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons