Forum Reumatism


Forumtråd: Sv: 25 år utan lösning till min onormala trötthet.

Hej jag heter Rasti är 25 år gammal har ett problem som inte blivit löst, varit hos vårdcentralen men dem hittar inte felet så tänkte chansa här. Man ska aldrig ge upp hoppet.Jag tränar och äter relativt nyttigt.Här är en lista med kort beskrivning på mina symptom.
Känner väl att det inte finns en lösning men ni kanske vet vad det kan vara.
Trötthet hur mycket jag än sover. Hamnar i väldigt djup sömn som är svårt att ta sig upp ifrån.Har aldrig energi, som att all energi är borta för både kropp och själ.Nedstämdhet.Svårt att andas via näsan.Försämrat lukt.Tunga andetag ibland som att man inte kan ta ordentliga andetag.ADD diagnos medicineringen hjälper ibland med max dosering(Elvanse vuxen).Dåligt minne.Koncentrationssvårigheter.Får även någon sorts feber/högtblodtryck som gör så att jag måste sova för att få bort det.Raynauds sjukdom blå/lila händer (ej av läkare) egen bedömining. Haft detta även innan medicineringen men förkommer väldigt ofta på.Styrkan försvinner även i händer och kramper kan förekomma.Migräner vid olika tillfällen. När det förekommer så klarar jag inte av ljus eller ljud.Testat astma medicin funkar inte. Har dock inte gjort någon typ av astma prov.Testat mig för sömnapné, hade inte det. Gjort blodprovet/kissprover på vårdcventralen tiotal gånger utan några vidare positiva resultat.
https://www.youtube.com/watch?v=UMxVGv1-Q9c Där kan ni se på hur mina händer ser ut på bättre dagar.
Mvh,
Rasti
 

Hallå, blev obehagligt intresserad av denna tråd, någon aktiv ännu? Jag har många av dessa symtomer samt Add, ska testa mig på vc med näringsprover i det närmsta med så tänker om det är något spec jag ska be om? Jätte trött jätte ofta och aldrig någon ork eller go.. Mvh Emil


Hej! Jag kände också igen mig så mycket av det Rasti skrev. Har i princip samma saker och ADD, elvanse eller någon annan medicin hjälper inte mot min trötthet överhuvudtaget. Ska också ta nya blodprover om någon vecka, vilka prover har ni tagit? Har någon blivit hjälpt?

Michaela

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons