Forum Psykiatri


PSYKISKT SJUK???????

Jag har valdigt underliga drommar, minnen, bade i somnen och i vaket tillstand, faktiskt..... Har minnen fran Bb, bade fore jag foddes och efter jag foddes ocksa faktiskt! Ser ocksa bilder inne i huvudet, tex om bilolyckor, brander, flygkrasher, doda manniskor, min e post, lunar mejlen, telefonen ringer inne i skallen pa mig, mm. Ar ocksa valdigt kanslig mot mat, drycker, andras kanslor, dofter, storningar pa tvapparaten, ljud, ljus, med mera, och, jag ser samtidigt som ett tunnt regn av energi i luften, det har jag sett anda sen jag foddes i princip, kan jag vara psykiskt sjuk? Eller inte? Har undersokt hela mig sjalv, synen, horseln, allt, assa hela rubbet, men lakarna har inte hittat nagot fel! Far som snabba bilder inne i huvudet, typ som en vind som sveper forbi. Ja, elr huvudet e nog inte ratt stalle att tala om, utan snarare att bilderna kommer mellan mina ogon! Snalla, hjalp mig!!!!!!!!!

Hej, Det verkar som att detta stör dig och jag kan förstå det men jag funderar om du kanske borde göra någon slags hjärnröntgen EEG då det finns möjlighet att hitta en förklaring där. Jag tycker det är bra om du kan prata med någon om det, håll det inte inom dig du mår bara dåligt av det. Om du tycker det är privat, skriv istället ner känslorna och drömmarna så du får det ur systemet. Lycka till!


Jag tycker det påminner om psykisk sjukdom. Du har inte bara underliga minnen utan även en känslighet för andras känslor o lukter, dofter osv. Det två sakerna gör att jag misstänker det. Be o få prata med en psykiater om dina besvär. Har man en psykos brukar man ha svårt sköta sitt vardagliga liv tex arbeta, vänner, famillj men även vardagliga sysslor såsom matlagning, städa o vissa klarar ej sköta sin hygien osv. Står inget om sådant i ditt brev. Mvh.


Hej kära du.. Nej, du är inte tokig. Du är medial och sensitiv mot omvärldens energier. Ta kontakt med ett duktigt och erfaret medium som kan hjälpa dig att hantera din gåvor. Just nu har du inte koll på dem. Lycka till!


Usch, det låter jobbigt för dig! Försök ta kontakt med en psykolog. Kram


Det här med drömmar, jag tror du bara har sjukt "bra" fantasi jag har själv underliga drömmar om min bortgågna mormor som jag träffar i drömmarna dem platserna är som ett sagoland, sjukt vackert. Varje gång frågar jag henne vad som kommer och hända efter döden då vaknar man.


Lider du av det? Gör dessa besvär det att du får svårt att fungera eller stör det dina kontakter med omgivningen? Då kan det vara väl värt att kolla upp det med någon läkare eller samtalskontakt. Men om du inte störs av det, om du inte får några problem av det, då kanske det inte är så farligt, normalvariationen i våra sinnen är ju rätt så stor. Skulle det däremot bli värre med tiden, eller om det är något som plötsligt (kanske mer eller mindre långsamt) kommit, då skulle jag själv välja att be om råd och kanske hjälp.


Ser du andra färger omkring dig som andra inte ser? alltså att en människa omges av flera lager olika färger,ser ut lite som ett ägg,eller ser du auran på människor om du försöker? Det låter mer som att du är begåvad! Läs Carlos Castanedas böcker,så kanske du förstår bättre vad jag pratar om.


Jag tycker det låter som en diagnos, men jag är så (inne) på diagnoser just nu pga min son och mig! Våra problem är liknande dina. Jag är 38 och min son är 8. Vår största gåva är empati, sympati och överlevnad. Att vara känslig för sin omgivning, psykiskt och fysiskt kan förstärkas genom ett OKÄNSLIGT mottagande. Jag gissar att du är mer emottaglig för information i allmänhet också. Skapandet av alternativa sanningar är brist på information och de alternativa sanningarna som kommer från maktlöshet skapar ett behov av att försöka rädda världen genom ett förutseende. Luther som skrev nya testamentet var en av de som "försökte rädda världen" med hjälp av sin osynliga mentor. Likaså Jeanne dárc som ledde den franska revolutionen. Allt baserat på syner eller visioner! Att erkänna dina problem som mediala kanske hjälper dig för stunden, men jag tror att det är ditt verklighetsbehov som fått dig att skriva. Mvh


Det låter inte normalt nä! Men fungerar du annars, med jobb, relationer osv....En psykotisk person tex brukar ej göra det i längden iaf...! För det du beskriver låter klart psykotiskt. Tyvärr.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons