Information | Psykiatri

Vi bygger om forumet på Netdoktor.se

Du har klickat på en länk som går till en sida som inte längre finns. Vi håller just nu på att utveckla ett nytt forum med nya och förbättrade funktioner. Det nya forumet kommer ligga i Min Hälsa, som är en del av Netdoktors nya satsning. Vill du vara med från start? Då kan du gå med i Min Hälsa redan idag! 


Publicerad den: 2020-08-31
Författare: Netdoktor

I det nya forumet kommer du kunna läsa inlägg, ställa frågor, diskutera och söka stöd i gemenskapen hos andra med en specifik diagnos. Du kommer kunna utbyta kunskap, information och erfarenheter – och på så sätt hjälpa dig själv och andra.

Gå med i Min Hälsa redan nu och gör en insats för din patientgrupp

  • Min Hälsa passar dig som vill bidra till att öka kunskapen om hur det är att leva med din sjukdom/diagnos och om hur vården och behandlingen fungerar.

  • Genom att lägga till diagnos(er) i Min Hälsa kan din profil matchas mot passande program, forskningsstudier och spännande projekt – och snart även diskussionsforum. Läs mer om Min Hälsa här!

   Gå med i Min Hälsa (BankID)   

Frågorna och svaren från det gamla forumet kommer raderas. Har du frågor om det gamla eller nya forumet? Skicka ett mejl till: redaktionen@netdoktor.se


Annons
Annons
Annons