Forum Depression & ångest


Forumtråd: Varför?

Hur kan man känna sig så ensam som jag gör när man e allt annat än ensam.. känns som om ingen förstår.. Om 6 timmar e det meningen att en ny dag för mej ska börja, men som vanlig sitter jag uppe, klockan e över tolv, undra om jag kommer gå dom två meterna från min soffa till min säng innan klockan 4 i natt.. jag vill sova, jag kan somna, men något håller mej vaken och jag vet inte vad, kan inte ta beslutet! kan inte få mej själv att bara göra det.. nere idag, undra vad jag vaknar upp till imån.. botten eller toppen? om jag bara kunde få vara normal för en dag, ge mej balans..

Jag är också vaken, vet inte varför, känns som jag måste tänka klart, få ordning på mina tankar innan jag kan gå och lägga mig, är uppe i varv nu. Typskt nog är jag som mest kreativ den här tiden på dygnet när det inte finns så mycket runt omkring som stör. Skickar en kram till dig, så du inte känner dig så ensam.


Förmodligen håller du på med samma uppföljning av dagen som jag gjorde. I mitt fall gick det inte att arbeta dygnet runt med mindre än kroppens svar -totalvägran. Ingen sömn och oregelbundna tider är varningssignaler att ta på största allvar.


jag vill bara skrika.. va mitt ute i en skog där ingen hör mej och skrika tills jag tappar rösten, eller lägga mej under mitt täcke o bara ligga där o aldrig behöva ta tag i vardagens beskymmer.. det e iof istort sätt det jag redan gör.. min lägenhet är mitt täcke


tack för kramen addhe, skickar en tillbaka till dej o hoppas du samlat kraft till att kunna somna..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons