Forum Depression & ångest


Forumtråd: NY MED SERTRALINA! NÅGON SOM VET NÄR JAG KAN MÄRKA

JAG HAR PRECIS BÖRJAT TA MEDICIN MOT DEPRISSION, EFTERSOM LÄKARNA VILL HA MINA SYMTOM TILL PSYKISKA. JAG HAR MÅTT DÅLIGT ETT PAR ÅR OCH ÅKT UT O IN PÅ DIVERSE KONTROLLER OCH TOM LEGAT INNE EN VECKA I FJOR. JAG MÅR RÄTT BRA IBLAND MEN ALDRIG HELT BRA OCH IBLAND, OFTAST OMKRING MENSEN, MÅR JAG SOM VÄRST. MITT LIV HAR VARIT TUFFT EMELLANÅT MEN DÅ HAR JAG FIXAT DET, HAR EN SON MED ADHD SOM HAR KRÄVT MKT KÄMPANDE, BÅDE I ATT FÖRSTÅ OCH STYRA HONOM OCH MOT SKOLA OSV. FÖR ATT FÅ RÄTT HJÄLP. NU HAR VI DET OCH JAG HAR EN UNDERBAR SAMBO OCH STORTRIVS VERKLIGEN , MEN VARFÖR SKULLE JAG DÅ BLI KASS NU? MINA SYMTOM ÄR MÅNGA. BÖRJADE MED ILLAMÅENDE, VIKTMINSKNING, YRSEL, SÖMNPROBLEM, STORA NATTLIGA SVETTNINGAR OCH HJÄRTKLAPPNING. NU HAR JAG TINNITUS SEN ETT ÅR OCH ILAMÅENDE IBLAND, MUSKELRYCKNINGA I VADERNA OCH STOR MUNTORRHET PÅ NATTEN, ÄVEN SVETTNINGA OCH HJÄRTKLAPPNING EMELLANÅT. PUH! VAD MYCKET OCH JAG HAR VARIT ÖVERTYGAD OMM ATT JAG ÄR SJUK NÅGONSTANS SOM DEM INTE KAN HITTA. NU VET JAG INTE LÄNGRE OCH HAR GÅTT MED PÅ ATT PROVA SERTRALINA. JAG VILL JU BLI BRA, MIN SON BEHÖVER MIG, HELA MIG. OCH JAG VILL VARA LYCKLIG MED SAMBON. MEN HUR MÄRKER JAG EFFEKTEN AV MEDICINEN? JAG HAR INTE MÄRKT NÅGRA EGENTLIGA BIVERKNINGAR HELLER. ÄR NU SNART 2 VECKOR SEN JAG BÖRJADE. NÅGON SOM KAN BERÄTTA LITE? PUSS OCH KRAM PÅ ER!

Du ville egentligen ha svar på din fråga men jag kan inte låta bli att fråga. Har dom kollat sköldskörteln Test på T3,T4? Jag tänker på hypertyredios många av dina symtom kan härröra från ex detta Och jag tänker oxå på för tidig menopaus. Om dom har tagit prov på ovanstående så be om nya prover, jag själv mådde väldigt dåligt redan när värdena började skena iväg OBS! värdena låg fortfarande inom ref område men ref.omr. hos sköldskörteln är ganska stort... Det tog lång tid innan värdet blev kollat igen och då upptäckes detta. Lång tid att må dåligt i onödan och mycket hinner krascha, bla psyket... Lycka till


Jag håller med "skuld" det låter som att du har en överproduktion i sköldkörteln! Gå till läkaren och kräv en provtagning! Jag åt själv antidepressiva i flera år till jag fick sämre värden under graviditeten och då *pang* Vilken känsla!! Medicinen är jobbig men när man vet vad det är är det lättare att tackla det! Lycka till!!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons