Forum Depression & ångest


Livs-skola

hej hej, Jag har vart deprimerad i ca. 7 år och märker nu att det börjar ta slut på saker som intresserar mej. Orkar knappt sitta vid datorn längre, jag är som många andra här(antar jag) rätt ensam, mina kompisar har jag tappat för länge sen. Men i ren panik kom jag på en idé idag. Skulle det inte vara bra med en skola/internat där man får lära sej hur man beter sej som människa och har tex. självkänsla på schemat osv. med en massa psykologer och allmänt bra o mysiga människor som lärare, då får man ju dels nya kompisar som sitter i samma båt som en själv så man behöver inte känna sej så underlägsen och otillräcklig hela tiden och så får man verkligen en chans att jobba dag ut och dag in med sej själv med hjälp av en massa profesionella människor. vad tycker ni om det??

contactus har "depression-skola" som jag gick på o det gav mig en del tips o kontakter med andra i liknande situationer.Jag fick gå den genom öppenpsyk.


bra idé... men problemet med de professionella är att de bara har teorier och ingen praktisk erfarenhet :) ett litet diskret moment 22

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons