Forum Depression och ångest


Jag vet inte vad jag ska göra längre

Jag skriver då jag inte vet vad jag ska ta mig till, egentligen brukar jag inte "öppna" mig på forum. Jag har ett problem att jag för ett x antal månader sedan började att göra ljud i sömnen, min pojkvän säger att det låter som sexuella stön. Men det är inte så, han tror att jag gör det med flit och det gör jag inte. Jag har försökt att säga det till honom så många gånger, men han är helt fast vid att jag gör det med flit. Hans anledning till att jag gör det är att jag gör det för att jag vill att han ska göra slut med mig, men att jag inte vågar göra det själv. Det låter helt konstigt för mig, varför skulle jag vara med någon som jag inte vill vara med? Ingen människa skulle det. 
En gång sa han till mig att om jag erkänner att jag gör det med flit så skulle han förlåta mig för allt. Jag tog då ett dumt beslut och sa att det var så. Jag började prata med en kurator då jag kände att jag också måste få ventilera mig, få någon som jag kan prata med och bara få säga som det egentligen är! Inte behöva låtsas. Jag mår så fruktansvärt dåligt just nu och vet inte längre vad jag ska göra för det har nu gått så långt att jag inte orkar försöka övertyga honom om att detta inte alls är med flit, att det är något som händer när jag sover och han säger att om det händer igen så tänker han göra slut med mig. Han mår dåligt av att jag gör det här och säger att jag förnedrar honom.
De här två senaste nätterna har varit ett helvete. Jag har vaknat själv av att jag gjort ett ljud i sömnen, det är ett "mmm" ljud och jag kan förstå varför han tycker att det låter som ett stön. Jag har då öppnat ögonen med en konstig känsla i hela kroppen av ångest och rädsla och väntat spänt på att höra något från honom, men han har inte vaknat. Tacka gud, jag orkar inte bråka längre och jag vill inte göra slut med honom egentligen. Jag har sedan försökt sova igen och vaknat igen, det har hållt på så kanske 5-6 gånger innan jag somnat ordentligt och sedan vet jag inte om jag har gjort något ljud eller inte i sömnen. Jag mår så dåligt, jag orkar inte vara glad längre, jag vill vara glad i hans närhet för att jag vill inte att han ska märka att jag mår dåligt. Men jag mår så fruktansvärt dåligt, det ända jag kan tänka på är att jag måste få bort de här ljuden för att rädda mitt förhållande och så tänker jag bara på dagen som kommer när han kommer att göra slut med mig. Snälla, vad ska jag göra??????? Jag älskar honom mest av allt i hela världen

"men han är helt fast vid att jag gör det med flit". Okej, men han lyssnar alltså inte på din version utan bestämmer hur du agerar och varför?
"Hans anledning till att jag gör det är att jag gör det för att jag vill att han ska göra slut med mig, men att jag inte vågar göra det själv". Öhh skojar han eller? Jag vet inte ens hur jag ska kommentera detta egentligen. Varför göra slut för en sådan grej för det första och du kan väl göra slut med honom om du nu skulle vilja det?
"Han mår dåligt av att jag gör det här och säger att jag förnedrar honom." Åter igen kan han inte gärna tala om för dig vad du gör eller inte gör. Det är en sak om hur han tolkar det men han kan ju inte säga att du förnedrar honom, det kan inte han svara för.
"och så tänker jag bara på dagen som kommer när han kommer att göra slut med mig". Gör han slut med dig för en sådan banal grej och inte ens frågar dig hur DU mår och inser att man kan göra ljud i sömnen är han inte mycket att ha. Det låter mest som att han har problem, faktiskt. Han bestämmer vad du gör och inte gör och stoppar åsikter i munnen på dig. Det är sjukt respektlöst. Det låter inte riktigt som att ni är på samma nivå, du verkar respektera och tycka om honom mer än omvänt. Han verkar mest barnslig som inte ens bryr sig om dig och inte ens har grundläggande kunskaper om vad sömn är.
Hade jag varit dig hade jag försökt prata med honom att sluta stoppa ord i mun på mig och visa lite mer respekt. Tolererar han inte det kan du välja att vara i ett förhållande där han anser sig bestämma saker och ting, inkl. vad du gör och tycker, eller lämna honom så kan han ju sova själv i fortsättningen.
Ursäkta om jag låter hård men jag tycker han verkar ruskigt omogen och respektlös. Du förtjänar så mycket bättre! Jag önskar dig all lycka.
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons