Forum Depression & ångest


Hårtork!

Nu vill jag bli snygg! Behöver en hårtork, men finns ju tusen att välja på. Av alla diskussioner i oviktighet tar nog den här priset - vilken ska man välja? /sofia

Den som känns skön att hålla i och inte låter allt för mycket. Testa i affären!


Var nåt test i förra Amelia, men jag slängde den. Finns ju 1000 olika. Blir galen av att man jämt måste välja så mycket hela tiden! Husläkare, bröd, skolor, elbolag, tefefonabonnemang, tv-leverantör, försäkringar... finns för mycket av typ allt nu för tiden.


välj en som passar din plånbok och dina behov...är du korthårig kanske du inte behöver en med volymmunstycke tex. trots allt så är det ju en sak alla hårtorkar har gemensamt..de blåser luft som torkar håret...personligen förstår jag inte varför det ska vara så svårt? så länge man inte köper nåt för 49.90 på öb borde väl saken inte vara så svår... hoppas du hittar nåt du blir nöjd med.


Nä, du har väl rätt. Hur svårt kan det vara? Är väl bara att ta nå. Det finns folk som som säger att jag är velig o skapar problem som inte finns... Men blir jämt helt ställd när man måste välja hela iden. Helknasigt. /sofia


du ska välja en orange-) kram/TC


Mellanprisklass eller efter ekonomisk situation. Greppvänlig och bra blåskraft. Gärna nåt känt märke kanske, för kvalitet och hållbarhet? Ta nåt bara... :-)


ja att ha beslutsångest är inte roligt..men i detta fallet, välj nåt som passar plånboken...samtliga blåser ju iaf luft å torkar håret..


ingen dum idé alls. får bli till helgen. konstigt att inte kameran smälte. /s

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons