Forum Depression och ångest


förlossningsdepression står inte ut

hej alla.. ny på forat här. Fick barn för 7 v sen och mådde hur bra som helst under grav. Kunde sluta med mina meds. Hade i bakhuvudet dock att man kan vara extra sårbar för förlossningsdepp om man tidigare haft depressioner. Och det har jag ju.. Jo så trillade jag ner där igen förstås och mår skit. Har börjat med cymbaltan igen för 3 veckor sedan. Finns det någon här inne som har erfarenhet av förlossn. dep? Hur länge brukar det vara? Just nu känns det bara som att jag vill ge upp(obs jag menar inte självmord). någon som kan erbjuda lite hopp eller pepp?

ingen?


Om du menar förlossningsdepression så vet jag ingenting. Däremot umgicks jag med en kvinna som fick "förlossningspsykos", och det är ju väldigt allvarligt. Men jag har ingen egen erfarenhet av förklarliga skäl. Hoppas du får hjälpen du behöver.


Vill peppa o säga att medicinen borde väl hjälpa dig snart? Hoppas det! Hör med bvc ang hur länge det brukar vara.. de borde veta. Vet inte själv men kanske bvc kan ge råd o stöd. Lycka till med måendet o grattis till din bebis :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons