Forum Depression & ångest


Forumtråd: fontex?

äter sertralin nu men är hungrig jämnt. Äter konstant, speciellt värst är det efter man tagit tabletten och några timmar framöver. känner att jag gått upp i vikt mycket. Så ska byta till fontex är den bättre tro? blir man inte lika hungrig av den? har ingen lust att gå upp i vikt. någon som har provat båda dessa? kan man sova bra på fontex? blir man avtrubbad?

Fontex (fluoxetin) är en kanonmedecin om man inte vill gå upp i vikt, om den nu passar dig så är det bra. jag har ätit dom i flera år. Enda biverkningen är väl ett något mindre sexbehov, eller så är jag bara sån. haha! *kramis*


Vilken dos tar du på sertralinet? Har du prövat att dosjustera? Det kan vara så att du har för hög eller för låg dos. Eller är det så att sertralin gör att du får ökad aptit. Det är möjligt att du inte får det av andra SSRI preparat, ex fontex. Ja, du kan bli avtrubbad av fontex men det kan man inte veta förrän man har prövat. En del blir avtrubbade av vissa SSRI preparat men inte av alla. Jag blev ex lite avtrubbad av fontex (varför jag slutatade att ta dem) men blir inte av ex citalopram eller sertralin, som oxå är SSRI preparat.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons