Forum Depression och ångest


det blir bara

konstigare och konstigare här inne på ND. De händer så lustiga saker.. Någon har verkligen fått mig att fundera närmare på de här, när konton tycks försvinna och skickade meddelanden som man inte har skickat, någon som snor epost adresser verkar de som.. de börjar faktiskt bli lite läskigt de här. e de ingen annan som tycker de ellr e de bara jag?

Jo det är trist. Men det är väl bara att inse att säkerheten på ND inte är som den borde vara och den/de som hackar och har sig kan härja bäst de vill... Tråkigt värre.


Åh vad det inte är tråkigt att inte bli hackad, jag skulle inte heller vilja bli ej ohackad. Hoppas det börjar att sluta snart.


det e samma problem för mig, alla verkar ju drabbade,, så nu e mailadressen ute i etern eller va det nu kallas, men skitsamma, vad kan hända? ingen har mitt lösen iaf,, inget o bli orolig över mao,, däremot e man ju orolig o kastas ut , har ju raderats en gång tidigare,, webm. kollar det just nu,, kram /TC


tror inte det finns något ställe som e säkert på nätet,, o sen om man tror, inbillar sig o nojjar om att det e *den*, så blockerar man den personen, visst:-) inte svårare än så,,, men ogenomtänkt, om man inte har bevis,,skulle jag börja blockera alla jag misstänker skulle det inte bli många kvar,, men alla e vi olika, sånt e livet, det blir bara värre framåt natten,, ) -)


hacka is o konton, o va var det mer,, minns inte,, so what, det drabbar ju oss alla,, -)


Jaså det säger du? Har mina anledningar att blockera, men vad för bevis har DU att det skulle vara av just DEN anledningen? -)


jag utgår ju bara från det jag hört, o antar att jag e blockad pga att du tror jag hackar,, som om jag kunde det lixom, hittar ju knappt stratsidan på in laptop -) så vad e då anledningen? har jag gjort ngt dumt som jag missat??? ärlighet varar längst sägs det?? -)


se oven, som sagt, jag har nollkoll se bara här, hamnade ölixom fel, min kommentar -)


:-)


ein küss )


jo de är sant..men ändå..de känns lite olustigt iaf. Men men..vi får väl se om jag också blir utkastad rätt va de är.. De är någon som agerar "virtuell dörrvakt/utkastare här iaf" 0/ kram Villervalla


ja de är ju anmärkningsvärt att inte säkerheten är bättre på ND än vad den är.. De är ju katastrof ju.. Hoppas de förbättrar den urusla säkerheten med råge. Kram Villervalla


0).. Du pratar ju som om "svart va han vit och fram va han bak". Men roliga inlägg iaf.. kunde skrivit något dumt skämt här men som de låter jag nog bli..0)


Har aldrig någonsin påstått att DU hackar. Så du har antagligen hört i syne.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons