Forum Depression och ångest


Ångest

Jag har läst och begrundat alla inlägg om nervositet. Lider sjläv av dep och dåliga nerver. Har använt Sobril och Exanor som hjälpe mig. Blev så pass bra så jag slutade med dem och var ganska bra i flera år. Sen började det igen. Har nu Sertralin som hjälper mot deppet men neverna är kass. Använder Theralen och Atarax och sömnmedlet Propavan. Dessa hjälper inte alls hur många jag än tar. Var dill läkare i spanien i somras och fick medicin som hjälpte. Fick Diazwpan, heter Stesolid här i Sverige och sömntabletter Limovan som heter Zopiclona gär hemma. Ska till läkare nu och försöka få dem här i Sverige. Jag känner igen era symptomer mycket väl, det är hemskt.

Ångest är verkligen en hemsk åkomma, hoppas du får hjälp av läkaren. Det är vanliga läkemedel så det borde inte vara några problem, har själv stesolid och tycker att de i de allra flesta fall hjälper. Kramar


Det borde inte vara några problem för dej att få de tabletterna utskrivna. Själv tar jag Sobril, Zoplicone och Propavan till natten. En mix som funkar rätt bra.


Jag har varit till en läkare idag som verkligen skulle gå till botten med min dep och nerver. Hoppas att vi kommer fram till rätt mediciner som man blir som folk igen.


Finns det några läkemedel för åpångest och oro som inte är beroendeframkallande?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons