Forum Mage & tarm


Vitt PÅ avföringen

Ofta när jag går på toa så är det vitt på avföringen, ungefär som en vit hinna. Någon som vet vad det kan bero på ?

Något med att gallblåsan (gallan) inte år ok. Ingen panik men en bekant fick den bortopererad före 30 års ålder pga mycket gallstenar (!).


jag har tagit bort min gallblåsa men jag hade vit hinna idag i avföringen + att den var svart


Jag vet att jag har en gallsten i gallblåsan, den har gett mig besvär en gång i form av smärta. Kan en sten som inte blockerar ge sådana besvär som vitt på avföringen ? Har nästan varje dag smärta och sugkänsla allra högst upp i magen oavsett om jag nyss ätit eller inte, kan det oxå kopplas ihop med gallan ?


De kan mkt väl oxå vara hemorojder... Fick de när jag väntade mitt första barn å när man är på toa å ska skita så kan de göra lite ont ibland men ofta är de vita slemhinnor på de...de ser ofta ut som lite slem snurrat runt bajset... sen om de är svart lr brunt lr ljust så beror de oftast på vad man har ätit den dan lr dan innan.... kramiz / L


Ät vegetariskt och linfrön och drick vatten så funkar magen bättre. Så där hade jag när jag var ung. Det blev bra när jag fick igång magen och blev vegetarian. Lycka till, man behöver inte vara tjock och sjuk.


Jag är varken tjock eller sjuk och vegetarian kommer jag aldrig bli, barnen skulle vägra och jag tänker inte stå och göra olika rätter. Jag var mest nyfiken på vad som kunde orsaka denna hinna och om det kunde ha något med min gallsten att göra. Min läkare har för övrigt skickat en remiss till kirurgen så gallblåsan ska tas bort så småning om.


chiquita när du har ont där så låter det som gallbesvär, jag tycker att du ska söka akut eller läkare igen så du får kolla ordentligt. kan de inte ta bort gallblåsan akut ? det gjorde det på mig

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons