Forum Mage & tarm


Ont i magen

Skriver här nu för att jag börjar bli riktigt trött på min mage och vill veta vad som är fel med den. Det bubblar och åker runt i den hela tiden dessutom känns det mycket obehagligt.Oftast på morgonen är jag sjuk i den.Dock inte diarre utan bara att jag måste skynda mig till toaletten.Sen känns den också väldigt uppsvälld.Såhär har det hållit på i fyra veckors tid.Tog en värktablett här om dagen och några timmar kändes magen som vanligt igen.Men sen kom det tillbaka. Vad kan felet vara och vad kan jag göra åt detta ?

Man kan undra om du haft en antibiotika kur som slagit ut bakteriefloran i tarmsystemet. Det ger dessa symptomen. O andra sidan har fler ån 63 % av oss INTE en nyttig tarmflora. det finns en jättebra produkt på nätet Topinulin aktiv heter den, som avgiftar o återställer tarmfloran tar bort söt sug, bildar en skyddande barriär på tarmväggarna genom ett slemskikt, så dessa får återhämta sig. Många med tarmstörningar blir förskrvna detta i flera länder men här får, läkarna inte förskriva kosttillskott. Sök på nätet, det är billigt men väldigt välgörande för alla störda magar - tarmar. En kur 25 dagar, ren naturprodukt av koncentrat från jordärstkocka + blåstång. Finns speciellt även för diabetiker då heter den topinulin diabetes. I många länder använt som rent bantningsmedel dessutom, en bra tarmflora är grunden till all form av viktreducering.


Jag har precis samma problem, det är superjobbigt. Har en tid också haft problem med att jag är jättehungrig hela tiden, är du också det? finns det inte något sånt liknande på apoteket? Är inte så pigg på att köpa på nätet. :P

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons