Forum Hud & hår


Stress = klåda och sömnbrist?

Jag befinner mig i en säng just nu kl.4.55 och jag har inte sovit en blund på hela natten. Det kliar i princip över hela huvudet och på armarna och jag har smort in med mini-derm och tagit allergi tabletter.

Så här har jag haft det sen början av året. Men i onsdags gick det inte längre att jobba. Jag var förvirrad och fick feber och de sa att jag skulle gå hem.

Jag har varit hos 3 olika läkare på vårdcentralen och börjar få panikångest + stress och fullt i medicinskåret och inget har hjälpt mig så att jag kan sova.

Atarax tog jag till natten när jag fick feber och det gick ju jätte bra. Febern var bästa jag varit med om den tog bort tok kliandet och jag fick hamna i himmelriket, sova alltså helt underbart var det.

Nu är febern borta och jag veta inte hur många stopp det blir det blir för att kliandet kommer i mellan knapptryckningarna. Energin tynar men jag är vaken!

Betnovat hjälpte inte.

Jag står nu på kö till hud i Eskilstuna.

Men min fråga är finnas det in en enda j-v insomningstablett eller bedövningsmedel att ta på utsidan eller på insidan av kroppen innan man ska sova så man slipper bryta ihop?

Och sen när man kommer till hud då ska man ta prover och sen får man vänta på svaret och under tiden har man väl förhoppningsvis fått en släng av feber så man får lite lindring.

Nä ja ä inte bitter!

Väldigt tacksam för ett snabbt svar!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons