Forum Hud & hår


Forumtråd: Knottror på armbågen

Min dotter som är 11 år har fått en massa större knottror på sina armbågar. Eller de är inte knottror, tänk lite som små hudfärgade upphöjda myggbett. Det började med en stor och under 24 timmar har hon fått ca 10 st små runt om. Och nu har hon börjat få dessa knottror eller vad jag ska kalla dom på andra armbågen också. Dom kliar jättemycket säger hon och det är varken myggbett eller nässelutslag.
Jag tycker att det är konstigt att hon bara har det på armbågarna.

Min dotter på 11 år har precis lika! Hon har även fått några prickar på båda handryggarna. Jag ska ringa HC imorgon. Har ni fått hjälp?


Fick du nåt svar på vad detta va?
Min son har fått samma sak eller liknande iaf. Kliar dock bara ibland.


Hej! Min son är 10. Han har också dessa knottror på ena armbågen. Jag har provat med allt möjligt. Aloevera, fenuril och nu cortisonsalva under natten. Vad är det och hur får man bort det? Kliar inte eller så, bara finns där... Ibland lite fnas, som sårskorpor. Haft det länge nu. Sen insommras nån gång...


Nån som fått veta vad de här hudutslagen var? Min son 10år har exakt så som ni beskriver. Små prickar på båda armbågarna, kliar ibland, började med små prickar högt upp på handryggen. Nu efter en förkylning har det blivit mycket prickar. Bara på armbågarna.


Jag själv hade detta bara för någon vecka sen men märkte nu att det HELT gått bort efter att jag använde baby olja på det. Vet inte exakt om din dotter och jag haft samma ”knottror” men det är defenitivt värt ett försök!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons