Forum Hjärt- & kärlsjukdom


Järnbrist?

Hej, nu vet jag inte om denna diskussion hamnar i rätt område, men jag chansar! Jag har kännt mig dålig i ca två veckor nu. Fått plötsligt illamående (kännt mig illamående i flera dagar i sträck nu) har dock inte kräkts något. Sen har jag även varit dåsig i huvudet, huvudvärk, lite yr, hade flimmer i ögat förra veckan, hjärtklappning, domningar och stickningar i vänster arm och varit väldigt trött! Sen på kvällarna har jag kännt mig kissnödig även fast jag var på toa 5 minuter innan. Har aldrig kissat mycket, men det har varit som ett tryck på min blåsa. Vissa av dessa symptom har varit engångsförteelser och jag har aldrig kännt det förut och sen självklart vet jag inte om allt hänger ihop eller, men jag undrar om detta kan bero på järnbrist elelr något annat? Borde jag kontakta läkare? Tacksam för svar =)

Hej, Om du fortfarande har besvär och om du inte redan gjort det, prova att ställa din fråga via vår kostnadsfria tjänst Fråga Doktorn: http://www.netdoktor.se/?_PageId=4&Tab=Questions Kanske kan någon av Netdoktors experter ge dig svar? Med vänliga hälsningar, Björn Norestig Redaktionen Netdoktor


Det finns en annan förklaring som skulle kunna stämma på dig. Symtomen låter som om nacken blivit vriden på dig, eller att du fallit och slagit i huvudet och ev. axeln, alternativt stått och jobbat mycket med huvudet bakåtböjt och jobbat mycket med ena armen........ Muskler som jobbar mycket drar iväg kotor ur läge. Om man sovit djupt och legat på sidan kan man vakna med dessa symtom och då beror det på att nacken blivit sned pga. dåligt stöd av kudden. Nerven som påverkar illamående heter vagusnerven men även andra nerver kan påverkas om nacken dragit snett, bl.s. nerver ut i axel och arm och med bl.a. yrselsymtom. Jag har själv en instabil nacke och ryggrad och har haft liknande problem. Om huvud och nacke hamnat lite tokigt ur läge så har du automatiskt en påverkan i bäckenområdet. Där kan det bli urinvägssymtom. Kraniosakral terapi är snällast för att rätta till problemen och en sådan terapeut kan tala om för dig om detta verkligen är orsaken. Kraniosakral terapi rättar till fellägen på ett mycket mjukt och behagligt sätt. I annat fall måste du gå vidare till läkare.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons