Forum | Aktiv patient

Forum Psoriasis: Nytt diskussionsforum för dig med psoriasis

Tänk dig ett forum där du alltid får givande svar på dina frågor. Där du kan vara anonym och ändå slippa riskera att råka ut för nättroll. Där en sjuksköterska och en medicinjournalist borgar för kvaliteten och BankID-inloggning för säkerheten. 


Publicerad den: 2020-10-29
Författare: Netdoktor

Nu finns detta forum i Aktiv patient! Först ut är ett forum för dig med psoriasis. I forumet kan du ställa frågor, diskutera och hitta stöd i gemenskapen kring psoriasisdiagnosen. Du kan utbyta kunskap, information och erfarenheter med andra som är, eller har varit i din situation. På så sätt kan du hjälpa både dig själv och andra. 

Klicka här för att logga in säkert med BankID på Netdoktor och komma till forumet. Forumet dyker upp efter att du lagt till psoriasis som diagnos.

Undrar du över något när det gäller psoriasis?

Har du något du funderar över men inte kommit dig för att ta reda på hur det ligger till? Kanske finns det en fråga du inte tycker dig ha fått ett tillfredsställande svar på, eller så har du läst eller hört saker där du inte vet vad du ska tro? Nu kan du ställa dessa frågor till specialistsjuksköterskan Andréa Dahlman eller medicinjournalisten Emese Gerentsér, i Forum Psoriasis.

Vill du hellre bolla funderingar eller diskutera med oss, går det precis lika bra. Vi har båda lång erfarenhet inom våra respektive yrken samt stor vana av att söka i medicinsk litteratur. Det är också vi som är moderatorer i forumet. Tillsammans kommer vi se till att alla får givande svar på sina frågor, att det inte sprids osanningar och att reglerna i forumet följs.

Forumet som spelar roll

När du går med i Aktiv patient, som är den inloggade och interaktiva delen av Netdoktor, får du samtidigt möjligheten att göra en insats för alla andra med psoriasis.

När du lägger till diagnos(er) och eventuella läkemedel i Aktiv patient blir du inbjuden till relevanta diskussionsforum – men också till aktuella projekt, så som Diagnospool psoriasis

Genom att besvara tre korta enkäter i Diagnospool psoriasis, bidrar du till att öka kunskapen om hur det är att leva med din sjukdom och om hur vården och behandlingen fungerar. Med hjälp av dina (anonyma) data, som en del i statistiska sammanställningar, kan vi på Netdoktor bidra till att skapa en ökad förståelse, driva opinion och göra skillnad för din patientgrupp.

Det är kostnadsfritt att gå med och ta del av tjänsterna i Aktiv patient. 

   Logga in i Aktiv patient  

Har du en fråga eller vill ha support? Kontakta oss på aktivpatient@netdoktor.se eller på telefon 08-409 320 50 (vardagar kl 9–15).

 

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.

Inga har kommenterat på denna sida ännu